Maksu ja Toimitustavat

INKKARI.NET-VERKKOKAUPAN JA TAMPEREEN MYYMÄLÄN MAKSUTAVAT

 

PANKKIMAKSUTAVAT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, S-Pankin, POP Pankin, Oma Säästöpankin, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, Aktian ja Säästöpankin maksupainikkeilla.

 

KORTTIMAKSUTAVAT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

 

MOBIILIMAKSUTAVAT

Käytössäsi on MobilePay, Pivo ja Siirto

 

COLLECTOR: LASKU JA OSAMAKSU

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.
Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.
Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.
Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.
Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

 

KASSAJÄRJESTELMÄN TOTEUTTAJANA INKKARI.NET-VERKKOKAUPALLE ON PAYTRAIL OYJ

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

 

TAMPEREEN MYYMÄLÄ

Myymälässämme voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla sekä käteisellä.

 

TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tilauksia Postin ja Matkahuollon välityksellä. Tilatut tuotteet pyritään lähettämään yhtenä lähetyksenä, mutta poikkeustapauksissa tilaus saattaa tulla useammassa erässä.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kirjekokoisille lähetyksille. Pienellä lisämaksulla toimitamme tuotteita myös suoraan kotiovelle asti.

Kotiinkuljetusten osalta Posti tai Matkahuolto ottaa puhelimitse yhteyttä tilaajaan sopiakseen tarkemman tuotteiden toimitusajankohdan ja -paikan. Tämän vuoksi tarvitsemme tilauksen yhteydessä myös puhelinnumeron, josta tilaaja voidaan varmimmin tavoittaa.

 

POSTI

Toimitustavat:
Kirje
Toimitus arkisin ennen klo 9
Toimitus arkisin ennen klo 14
Nouto omasta postista klo 16 mennessä

Kirjeessä lähetettävät tilaukset toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen.
Lisätietoja: www.posti.fi

 

MATKAHUOLTO

Toimitustavat:
Lähellä-paketti
Jakopaketti

Lisätietoja: www.matkahuolto.fi