Mustepisteet

Takaamme tämän sivun tuotteiden yhteensopivuuden mustesuihkutulostimeesi Mustepisteet kanssa.

  • Käytä tilaajaedut: mm. osta 2 maksa 1 / ilmainen toimitus + paljon muuta!
  • Nopea toimitus jopa seuraavaksi päiväksi alkaen 3,90 €
  • Tilaa laskulla - myös yrityksille
  • Kolmen vuoden takuu
  • Asiakaspalvelu myös puhelimitse, soita 045 7874 5555


Musteet ja laservärit - Tarvike

inkKarin omat mustepatruunat sekä laserkasetit vastaavat alkuperäisiä tuotteita tulostusmäärältään ja laadultaan. inkKarin tuotteisiin saat kolmen vuoden takuun.

Mustepatruunat ja laservärikasetit - alkuperäinen

Tulostinvalmistajan omat mustepatruunat ja laserkasetit yhden vuoden takuulla.

Mustepisteet

Inkkarin kanta-asiakkuudella saat palkinnoksi Mustepisteitä ostoistasi verkkokaupassamme. Musteisteitä kerääntyy kaikesta mitä ostat ja voit käyttää niitä kaikkiin ostoksiin inkKarin verkkokaupassa. Rekisteröidy nyt inkKarin kanta-asiakkaaksi ja saat heti 250 Mustepistettä käytettäväksi jo ensimmäiseen tilaukseesi! Jokaisesta tuotteesta löytyy erikseen maininta tuotteesta kerääntyvistä Mustepisteistä. Mustepisteitä kertyy jopa 2% tuotteiden myyntihinnasta. 1 Mustepiste vastaa arvoltaan 0,01 Euroa. Esimerkiksi 995 Mustepistettä on arvoltaan 9,95 Euroa. Tervetuloa inkKarin kanta-asiakkaaksi!  

Mustepiste-kanta-asiakasjärjestelmän ehdot Mustepisteet rekisteröityvät ostoista tilausten toimituksen yhteydessä. Mustepisteet ovat voimassa 6kk niiden myöntämisen jälkeen. Pidätämme oikeuden muuttaa Mustepistejärjestelmää ja pisteiden laskennallista arvoa. Mustepisteet ovat voimassa vain verkkokaupassamme, eikä niitä voi käyttää myymäläostoksiin. Poikkeuksena verkkokaupastamme tehtävät noutotilaukset. Mustepisteet voi käyttää kirjautuneena kassalla 4. vaiheessa mikäli toimitustavaksi ei ole valittu ilmaista toimitusta. Mustepisteitä ei kerry ostoksista jotka on tehty ilmaisella toimituksella. Mustepisteitä ei kerry toimituskuluista tai muista mahdollisista maksutapoihin liittyvistä lisäveloituksista.